06 - 510 005 88 info@studafbouwprojecten.nl

Systeemwanden

Systeemwanden van hoge kwaliteit

Kwaliteit voor een aantrekkelijk tarief
Op maat geleverd, waardoor u ze niet hoeft te bewerken
Leverbaar in verschillende kleuren en afwerkingen
Geluidswerend en brandvertragend
Tevens verkrijgbaar als glaswand

Creëer de ideale ruimte

Een systeemwand is een niet dragende, geluidsisolerende binnenwand die eenvoudig te verplaatsen is. Hierom zijn systeemwanden uitermate geschikt voor kantoorruimtes en winkelpanden. Regelmatig de indeling van een ruimte veranderen of op een voordelige manier functionele ruimtes tot stand brengen? Met onze systeemwanden is het mogelijk.

Bent u op zoek naar een vaste scheidingswand? Onze metalstudwanden zijn dan een uitstekende keus.

Een solide constructie

Onze systeemwanden worden opgebouwd uit een frame welke wordt voorzien van strak afgewerkte gipsplaten. De gipsplaten zijn verkrijgbaar in diverse vinylkleuren en vinylstructuren, waardoor iedere wand direct afgewerkt is. Onze systeemwanden zijn ruim inzetbaar en worden daarom toegepast in diverse ruimtes en projecten.

Overheidsgebouwen, scholen, advocatenkantoren, gemeentelijke instellingen of in de ICT-sector; onze systeemwanden komt u overal tegen. Benieuwd of onze systeemwanden geschikt zijn voor uw project? Wij denken graag met u mee.

Scheidingswanden voor bedrijven

Scheidingswanden in het bedrijfsleven zijn populair. Onze functionele scheidingswanden worden door ons op maat gemaakt, waardoor het mogelijk is ze in iedere gewenste ruimte te plaatsen. Daarnaast zorgen ze voor geluidsdemping en zijn ze ideaal voor het wegwerken van bekabeling.

Systeemwanden van hoge kwaliteit leveren en op professionele wijze monteren; bij Stud Afbouw Projecten weten we hoe.

Scheidingswanden voor particulieren

Scheidingswanden worden veel toegepast in kantoor- en winkelpanden, maar ze worden ook regelmatig in woningen aangebracht. Heeft u behoefte aan aparte ruimtes, dan is verhuizen niet de enige oplossing. Met een scheidingswand deelt u een grote slaapkamer eenvoudig in twee ruimtes of ontwikkelt u in de woonkamer een aparte werkruimte.

Professioneel advies

Bij Stud Afbouw Projecten werken we enkel met specialisten die passie hebben voor hun vak. Onze medewerkers komen dan ook graag langs om de ruimte te observeren en uitleg te geven over de mogelijkheden en eigenschappen van onze systeemwanden. De juiste systeemwand uitkiezen? Wij maken het eenvoudig.

Meer informatie

Zou u graag meer informatie ontvangen over het laten plaatsen en/of afwerken van systeemwanden? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een persoonlijk en professioneel advies op maat.