06 - 510 005 88 info@studafbouwprojecten.nl

Systeemplafonds

Waarom kiezen voor systeemplafonds?

Professionele montage door specialisten; kwaliteit gegarandeerd
Een strak afgewerkt plafond voor een aantrekkelijk tarief
Verkrijgbaar in diverse afmetingen, kleuren en types
Breng boven het plafond eenvoudig wijzigingen aan m.b.t. elektra of leidingwerk
Onze systeemplafonds zijn toepasbaar in diverse ruimtes

Systeemplafond

Wat is een systeemplafond? Bij een systeemplafond wordt door middel van plafondplaten, -profielen en een ophangsysteem een tweede plafond gecreëerd. Tussen het systeemplafond en het oorspronkelijke plafond ontstaat vervolgens een vrij toegankelijke ruimte, het zogenoemde plenum. In het plenum kan – indien gewenst – het leidingwerk, de elektriciteit en riolering worden aangelegd.

U kunt kiezen uit diverse soorten plafondplaten met verschillende eigenschappen. Op deze manier kunt u de veiligheid, brandbeheersing, akoestiek en hygiëne van de desbetreffende ruimte verbeteren.

Systeemplafonds laten plaatsen

Heeft u een kantoor, winkel of klaslokaal met een plafond waarvan niemand vrolijk wordt? Met een systeemplafond is dit probleem eenvoudig te verhelpen.

Bij Stud Afbouw Projecten zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van systeemplafonds, zodat u binnen een korte tijd kunt genieten van een keurig afgewerkt plafond. Wilt u boven het plafond wijzigingen doorvoeren aan de elektriciteit of het leidingwerk? Geen probleem. Iedere plafondplaat is eenvoudig te verwijderen en herplaatsen.

Systeemplafonds zijn veelzijdig

Een onaantrekkelijk plafond? Een systeemplafond is de ideale oplossing voor een bedrijfsruimte, winkelpand of klaslokaal. Heeft u een bepaalde kleur of afwerking voor ogen? Ons aanbod plafondplaten is divers. Bij Stud Afbouw Projecten leveren we systeemplafonds in verschillende afmetingen, kleuren en types. Bovendien bent u dankzij onze jarenlange ervaring verzekerd van een professionele montage én kwaliteit, zodat u zorgeloos kunt genieten van het eindresultaat.

Professioneel advies

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen en/of afwerken van systeemplafonds? Neem dan contact met ons op. We komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk en professioneel advies op maat.

Laat het plaatsen en afwerken van systeemplafonds over aan specialisten; zo bent u verzekerd van kwaliteit.