06 - 510 005 88 info@studafbouwprojecten.nl

Metalstudwanden

Metalstudwanden

De voordelen van metalstudwanden

Uitermate geschikt voor woningbouw, utiliteitsbouw en een renovatie
Hoge geluidsisolatie en brandwerend
Betaalbaar en duurzaam
Ideaal voor het creëren van meerdere ruimtes
Veelzijdig af te werken

Wat zijn metalstudwanden?

Metalstudwanden, ook wel gipswanden genoemd, zijn vaste binnenwanden. Ze bestaan uit een stalen profiel met gipspanelen en isolatie en worden gebruikt als scheidingswanden en/of voorzetwanden. Dankzij de hoge geluidsisolatie en brandwerendheid zijn ze uitermate geschikt voor woningen, scholen en kantoren.

Onze studwanden kunnen in allerlei vormen en afmetingen worden geleverd tegen een aantrekkelijk tarief. Naast het dienen als scheidingswand zijn ze tevens ideaal voor het wegwerken van bekabeling, goten of leidingen.

Wilt u echter meer flexibiliteit, zodat u de indeling van de ruimte indien gewenst eenvoudig kunt veranderen? Dan zijn onze scheidingswanden een uitstekende optie.

Metalstudwanden van Stud Afbouw Projecten

Bij Stud Afbouw Projecten hebben we reeds meer dan 20 jaar ervaring met het leveren, monteren en afwerken van metalstudwanden. Onze metalstudwanden zijn bovendien leverbaar in diverse plaatdiktes, isolatiediktes, profielbreedtes en spouwbreedtes zodat de eigenschappen van de wand worden afgestemd op uw eisen.

Heeft u een ruimte die u op een andere manier wilt indelen, dan adviseren we u graag over de mogelijkheden.

De prijs van een metalstudwand

De prijs van een metalstudwand is afhankelijk van diverse factoren. Bij de prijsbepaling houden we o.a. rekening met de dikte van het metalstudprofiel en de eigenschappen die de gipsplaten dienen te bevatten. Daarnaast is het mogelijk in de wand verschillende soorten isolatiematerialen te verwerken. Door de verschillende keuzemogelijkheden is het lastig een richtprijs aan te geven. Om deze reden gaan we graag eerst met u in gesprek, waarna we aan de hand van de keuzes die u maakt een offerte opstellen.

Meer informatie

Wilt u de indeling van uw kantoorpand, winkel of woning wijzigen? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord en vertellen u meer over de mogelijkheden. Een advies op maat inclusief een offerte? Ons team van specialisten stelt deze geheel vrijblijvend voor u op.